Producing

Produceren is het digitaal componeren en bewerken van geluiden en muziek. Bij onze lessen krijg je uitgebreid feedback van een ervaren docent en zul je samen doelen stellen om te groeien binnen de programma’s.

Mixen, masteren, samplen en synth design zijn een aantal onderdelen die we behandelen. Binnen de lessen ga  je samenwerken in een studiosessie-omgeving en gaan we werken aan je workflow om zo productiever te kunnen zijn.

De lessen zijn dan ook op maat gemaakt, de ene producer is meer gericht op sounddesign en de andere zal meer willen richten op songwriting (denk aan een Avicii, Jack Shiraq, of Esko). Is dit helemaal voor jou? Meld je dan aan!

Docent: Kelvin Bolink

Kelvin Bolink (zijn artiestennaam is Pyrodox) werd bekend met de single "Dream about you" in samenwerking met Avedon en R&B-zanger Tank. Kelvin produceert verschillende muziekstijlen inclusief dance met focus op futurebass, trap, dubstep en house.
‘Het is leuk om te zien hoe leerlingen zich ontwikkelen. Het begint met een klein stukje muziek en uiteindelijk laten ze hele plaat horen.’
De lessen van Kelvin zijn het beste te omschrijven als interactief. Hij houdt van sparren, feedback geven en gewoon veel proberen. Niet alleen de praktijk is belangrijk, maar ook theorie. Want muziekproductie is meer dan een instrument bespelen. Je moet het zien als een orkest waarbij je zelf alle instrumenten bespeelt en moet dirigeren.